Bedriftsarrangement
Teambuilder, opplevelser & aktiviteter

Northug opplevelser arrangerer event for bedrifter som består av aktiviteter og konkurranser, hvor vi tilbyr en unik pakke med opplevelser i Framverran. Enten man ønsker å styrke teamet med utfordrende konkurranser, eller ønsker en trivelig sommeravslutning i nydelige omgivelser, så kan vi skreddersy en pakke som passer deres bedrift. 

Vi tilrettelegger aktiviteter i Framverran, hvor dere kan oppleve Northugrunden, Haugtun og Northug-naustet. Her har vi også mulighet til å tilby matservering i sjøkanten, og anbefaler vår spesialitet: Seibiff med tilbehør – alt kortreist. Spør oss, så skreddersyr vi en firmapakke for deg!

badge_forside
Fotografi av Northugrunden
Firmatur med aktiviteter
Teambuildingsøvelser og sosiale aktiviteter for din bedrift
  1. Farmenbaserte aktiviteter med teambuildingsøvelser. Deles opp i grupper med konkurranse der vinnerlag premieres.
  2. Guidet tur rundt Northugrunden
  3. Besøke krigsminne Høgberge, en vaktpost fra 2. verdenskrig med flott utsikt over Beistadfjorden.
  4. Foredrag
  5. Kurs i samhandling og adferd, Teamkraftmodellen med adferdsfargene og praktiske øvelser i samarbeid med TeamKraft Sør.
  6. Vi skreddersyr opplegg og bespisning etter ønske.
badge_forside
Selskap
Jubileum eller andre feiringer for din bedrift

Northug Opplevelser arrangerer selskap for firma helt etter dine ønsker. Vi ønsker velkommen ned til fjæra og naustet, hvor dere kan sitte å nyte både mat, utsikt og evt. underholdning, utendørs eller innendørs. Med mulighet til å stenge glassdørene i naustet vil man få en fantastisk Northug-opplevelse uansett vær.

Ønsker du et skreddersydd opplegg for din bedrift?
Vi tilrettelegger for deg!

Northug Opplevelser skreddersyr arrangement for bedrifter. Har du ønsker og behov angående innhold, program, logistikk, budsjett o.l. så kan vi tilpasse et opplegg helt i tråd med deres krav. Innholdet justeres og tilrettelegges etter antall personer, været og ønsket program. 

Spør oss!

Fotografi av hjemgården til Northug familien