Bli kjent med oss
Vi er Northug Opplevelser

John Northug:
Som far, har John Northug fulgt guttene tett igjennom oppveksten og hele skikarrieren. Han har mange historier å fortelle og vil gjerne vise frem smørebua på hjemgården til Northugbrødrene, med noen av de mange skipar som Petter, Tomas og Even har brukt når de har vunnet skirenn. Dette er helt unikt!

 

Tomas Northug & Stine Oldervik:
Tomas Northug har også mange historier å fortelle fra oppveksten med Petter, hva de gjorde som barn, fra egen skikarrieren og brødrene sin skikarriere. Tomas har også trent utøvere fra Tibet, der 2 av 4 ble trukket ut til å bli med i det kinesiske langrennslandslaget. Han tilbyr spennende konkurranser, treningsrunder  og teambuilding for firma som ønsker å bestille et arrangement hos Northug Opplevelser. Tomas har med seg Stine på laget som også bidrar til at en Northug Opplevelse vil bli spennende og trivelig.

badge_omoss1
Opplev bygda vår
Historien bak Northug Opplevelser

Northug Opplevelser eies av Tomas og John, og deres mål er å vise frem Framverran til firma, gjennom å tilby en ekte Northug opplevelse i barndomsriket til Northugbrødrene. Historiefortelling, besøk på hjemgården og i smørebua, fysiske aktiviteter, konkurranser, underholdning og kortreist mat i nydelige omgivelser.

Helt unikt! – Velkommen til Framverran og Northugland

badge_omoss2
Perfekt for bedriftsarrangement
Styrkende for teamet ditt!

Northug Opplevelser tilbyr aktiviteter og program som er skreddersys for bedrifter, enten man ønsker å ha en konferanse, teambuilding, jubileum eller sommeravslutning. Kontakt oss, så finner vi en spennende pakke for deres bedrift! Velkommen til noe helt unikt!